Producten

Proefpakket Polssteunen

Het uittesten van een proefpakket met verschillende polssteunen is de beste en makkelijkste manier om er achter te komen welke polssteun het beste aansluit bij jouw manier van werken. Ergonomique staat volledig achter de kwaliteit van de polssteunen. Wij beloven dus ook dat wij het zonder kosten naar je toe sturen en het ook weer ophalen als het niet aan de verwachtingen voldoet. Zo simpel kan het zijn.

Wat krijg ik toegestuurd?

In ons proefpakket pols zitten drie verschillende afmetingen polssteun: de Ergopad losse muismat, de Ergopols polssteun voor het toetsenbord en de Ergopols plus polssteun voor het toetsenbord en de muis. Binnen 5 werkdagen wordt het pakket bij je afgeleverd en kun je gaan testen. Onze ervaring is dat je in 2 tot 4 weken een heel goed beeld krijgt van deze producten.

Testen samen met collega’s?

Als je met meerdere mensen aan het werk bent is het verstandig om een proefpakket pols aan te vragen waar wat meer polssteunen in zitten. Wij sturen dan 3 x 3 polssteunen op in één handige verpakking. Je collega’s (of je baas!) kunnen dan ook gaan testen. Het voordeel hiervan is dat je ervaringen kunt delen met elkaar. Ook voorkom je zo dat de polssteun die jou zo goed bevalt iedere keer wordt ingepikt door een collega.

Proefpakket 3 polssteunen

Proefpakket 3 x 3 polssteunen