Producten

Proefpakket Polssteunen

Ontdek welke polsteun het beste bij jou past door ons proefpakket aan te vragen. Onze lederen polssteunen zijn de beste, meest comfortabele en duurzaamste in haar soort, met 5 jaar garantie. Ervaar zelf hoe het is om met een polsteun te werken. Wij sturen het pakket gratis naar je toe en halen het ook weer op als het niet aan de verwachtingen voldoet. Zo simpel kan het zijn.

Wat krijg ik toegestuurd?

In ons proefpakket met polssteunen zitten drie verschillende afmetingen: de ErgoPad muismat, de ErgoPols polssteun voor het toetsenbord en de ErgoPols Plus polssteun voor het toetsenbord en de muis. Binnen 5 werkdagen wordt het pakket bij je afgeleverd en kun je de polssteun uitproberen. Geef jezelf even de tijd om te wennen aan een polssteun en te ervaren of je baat hebt bij het gebruik ervan. Onze ervaring is dat je in 2 tot 4 weken een heel goed beeld krijgt van deze producten.

Probeer samen met collega’s

Wij sturen 3 x 3 polssteunen op in één handige verpakking. Je team kan dan gelijktijdig onze verschillende polssteunen uitproberen. Het voordeel hiervan is dat je ervaringen kunt delen met elkaar en collega's hoeven tijdens het testen niet te wachten op hun beurt. Hierdoor wordt het proces efficiënter en kunnen ze sneller aan de slag met het vinden van de meest geschikte optie voor hun comfort en behoefte. Het versturen van alle polssteunen in één pakket is duurzaam, omdat het kosten bespaart en de milieu-impact vermindert door minder verpakkingsmateriaal en efficiënter transport. 

Klik hieronder om het proefpakket aan te vragen.

Proefpakket 3 x 3 polssteunen