Over ons

Wij laten tienduizenden mensen fijner werken zonder klachten

Wij ontwikkelen al ruim 25 jaar onze eigen ergonomische hulpmiddelen. Wij ontwerpen, produceren en distribueren onze polssteunen, voetensteunendocumenthouders en laptopstandaards in eigen beheer. Met professionaliteit en vakmanschap. Jarenlang verfijnd en letterlijk in gebruik bij honderdduizenden klanten in verschillende landen. Als marktleider produceert Ergonomique haar producten handmatig met de beste materialen zoals de echt lederen polssteun. Samen met onze Ergonomische Adviseurs waarborgen we het optimale gebruik voor het beste ergonomische resultaat. Als de voornaamste aanbieder in de markt zijn we zo overtuigd van de beproefde kwaliteit, dat iedereen onze producten gratis en vrijblijvend mag uitproberen.

Gratis uitproberen

Onze aanpak is uniek in Europa. U kunt onze producten kosteloos en vrijblijvend proberen. Per jaar versturen wij dan ook maar liefst meer dan 100.000 testpakketten. Onze Ergonomische Adviseurs nemen vervolgens telefonisch contact op om uw ervaring te vernemen en u van praktische gebruikstips te voorzien. Zo profiteert u maximaal van het ergonomische voordeel dat onze producten u bieden. Uiteraard is ook het advies gratis en vrijblijvend!

Ergonomische kwaliteitsproducten: polssteun, voetsteun, laptopstandaard, muis en monitorstandaard

Het assortiment van Ergonomique is uiterst zorgvuldig samengesteld en voor het grootste deel in eigen huis ontwikkeld. Feedback van u over het gebruik van onze producten speelt daarbij een belangrijke rol. De producten zijn uniek en exclusief verkrijgbaar bij Ergonomique. De polssteunen bijvoorbeeld zijn handmatig en met hoogwaardig leer vervaardigd en de ergonomische toetsenborden bieden we aan in samenwerking met Microsoft. Eigen design, vakmanschap, jarenlange ervaring en honderdduizenden tevreden klanten. Dat is ons bestaansrecht.

Fijner werken, hogere arbeidsproductiviteit

Met het gebruik van onze producten garanderen wij een comfortabelere en gezondere werkplek. Met als resultaat ook nog eens een hogere arbeidsproductiviteit.

Voor onze Belgische klanten, ons marketingnummer: https://www.ergonomique.nl/wiki/proximus 

Wij wensen u een fijne werkdag!