Producten

Proefpakket Muizen

Het uittesten van een verticale muis voordat je besluit of je een verticale muis wenst te kopen, raden wij van harte aan. Een keuze maken voor een bepaalde muis op basis van een afbeelding is niet eenvoudig. Gelukkig hebben we daar wat op gevonden, we sturen je gewoon meerdere types in één doos, zodat je ze in het echt even kan voelen.  Zo weet je zeker dat je een muis hebt die lekker in de hand ligt en waarmee je comfortabel en gezond werkt.

Wat krijg ik dan toegestuurd?

In ons proefpakket muizen zitten drie verschillende rechtshandige muizen. Van ieder model leveren we 2 stuks, zodat je enthousiaste collega ook een muis kan testen (heb je die niet dan laat je hem gewoon in de doos zitten). Alles zit in een handige verpakking met zes vakjes zodat je duidelijk ziet wat we hebben opgestuurd. Net als bij onze andere proefpakketten brengen wij op onze kosten het pakket naar je toe en halen we als je er klaar mee bent op onze kosten ook weer op. Klik hieronder op het proefpakket om hem aan te vragen.

Met draad of draadloos?

Op proef sturen we alleen de muizen mét draad. Belangrijkste reden hiervoor is dat we willen voorkomen dat dongels, batterijen en oplaadkabeltjes kwijt raken of bij de verkeerde muis retour komen. De 3 rechtshandige modellen met draad die we in het proefpakket doen, zijn ook verkrijgbaar zonder draad. Zelfde kleur, zelfde formaat. Deze kan je na de proef bestellen, we halen dan de muizen met draad op en leveren je een draadloze muis.

Echter: Ergonomique raadt in de zakelijke omgeving aan om een muis mét draad te gebruiken. Draadloze muizen kunnen, zeker in een omgeving waar meerdere draadloze apparaten gebruikt worden, storen. Daarnaast is een muis met draad duurzamer en beter voor het milieu.

Linkshandig?

In ons Proefpakket muis zit geen linkshandige muis. Wij leveren één model linkshandige muis, deze kun je natuurlijk ook op proef aanvragen.