Producten

Proefpakket Muizen

Het uittesten van een verticale muis voordat je besluit of je een verticale muis wenst te kopen, raden wij van harte aan. Een keuze maken voor een bepaalde muis op basis van een afbeelding is niet eenvoudig. Gelukkig hebben we daar wat op gevonden, we sturen je gewoon meerdere types in één doos, zodat je ze in het echt kan voelen en uitproberen. Zo weet je zeker dat je een muis hebt die lekker in de hand ligt en waarmee je comfortabel en gezond werkt. Geef jezelf even de tijd om te wennen aan een verticale muis en te ervaren of je baat hebt bij het gebruik ervan. Onze ervaring is dat je in 2 tot 4 weken een heel goed beeld krijgt van deze producten.

Wat krijg ik dan toegestuurd?

Je hebt tegenwoordig een keuze bij het aanvragen van een proefpakket. Ben je al bekend met onze muizen en wil je graag zo'n zelfde pakket uittesten? Selecteer dan het Classic pakket. In dit pakket zitten 3 modellen. Van ieder model zijn 2 stuks beschikbaar voor jou en je collega's.

Ons 2024 pakket bevat de nieuwe modellen Cobra, Falcon, Jaguar en Orca. Deze bieden nog meer variatie in de wereld van de ergonomische muis. 

Wij sturen de muizen op in één handige verpakking. Je team kan dan gelijktijdig onze verschillende muizen uitproberen. Het voordeel hiervan is dat je ervaringen kunt delen met elkaar en collega's hoeven tijdens het testen niet te wachten op hun beurt. Het versturen van meerdere muizen in één pakket is duurzaam, omdat het kosten bespaart en de milieu-impact vermindert door minder verpakkingsmateriaal, lagere verzendkosten en efficiënter transport.Klik hieronder op het proefpakket van jouw keuze om het pakket aan te vragen.

Met draad of draadloos?

In het Classic pakket sturen we alleen de muizen mét draad. Belangrijkste reden hiervoor is dat we willen voorkomen dat dongels, batterijen en oplaadkabeltjes kwijt raken of bij de verkeerde muis retour komen. De 3 rechtshandige modellen met draad die we in het classic proefpakket doen, zijn ook verkrijgbaar zonder draad. Zelfde kleur, zelfde formaat. Deze kun je na de proef bestellen, we halen dan de muizen met draad op en leveren je een draadloze muis.

Het 2024 pakket bevat 2 modellen mét draad (Cobra en Falcon) en 2 draadloze modellen (Jaguar en Orca). 

Linkshandig?

In deze twee proefpakketten zit geen linkshandige muis. Wij leveren één model linkshandige muis, deze kun je natuurlijk ook op proef aanvragen.