Gratis uitproberen

De ergonomische producten van Ergonomique zijn een waardevolle toevoeging bij het optimaliseren van uw werkcomfort. Maar een product aanschaffen zonder de voordelen van het gebruik zelf te hebben ervaren, doet u niet zomaar. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij laten u daarom 3 weken lang kosteloos en vrijblijvend kennismaken met onze comfortverhogende producten.

Uitproberen zonder verplichtingen én met ergonomisch advies

Wij geven u uitgebreid de gelegenheid om onze ergonomische producten te testen. Drie weken lang. Na deze testperiode bellen wij u op, om naar uw bevindingen te informeren. Bent u tevreden, dan kunt u besluiten tot aanschaf en voorzien we u desgewenst van ergonomisch advies. Nog niet helemaal overtuigd van de toegevoegde waarde? Geen probleem. Zonder kosten of verplichtingen halen wij de producten weer bij u op. Probeer nu één van onze producten uit!

In 3 stappen vrijblijvend onze producten testen

Gratis uitproberen ergonomische productenStap 1 Bij ieder product staat de button Uitproberen. Selecteer de gewenste artikelen en rond het proces af. Vervolgens ontvangt u de bevestigingsmail.

Stap 2 Binnen 5 werkdagen na uw aanvraag, bezorgen wij de producten en bellen wij u voor een gebruikersinstructie. Het uitproberen kan beginnen!

Stap 3 Na ongeveer 2 weken nemen wij contact met u op, om naar uw bevindingen te informeren. Bij tevredenheid, kunt u besluiten één of meerdere producten aan te schaffen. De producten die niet aan uw wensen voldoen, halen wij kosteloos bij u op. Ook als u niets wilt houden zijn er geen enkele kosten aan verbonden en zit u nergens aan vast.

Om een product goed te kunnen beoordelen, hanteren wij een periode van ongeveer 3 weken. Mocht blijken dat dit niet voldoende is, dan kunnen we de testperiode natuurlijk verlengen.

Al bijna 20 jaar proberen honderduizenden mensen onze producten uit 
Per jaar versturen wij meer dan 100.000 testpakketten naar bedrijven in binnen- en buitenland. Dit maakt de werkwijze van Ergonomique uniek. Al bijna 20 jaar. Inmiddels hebben honderdduizenden mensen een product van Ergonomique in gebruik en er zullen nog vele tevreden klanten volgen.