5 miljoen tevreden gebruikers

Vanaf 1997 leveren wij diverse producten die als doel hebben de gezondheid en het comfort op de computerwerkplek te verbeteren. Onze producten vind je inmiddels terug bij meer dan 5 miljoen verschillende mensen. Het merendeel van deze mensen heeft de producten eerst op proef ontvangen. Onze visie is dat een persoon eerst een product moet uittesten op de eigen werkplek om te kunnen beoordelen of een product aan de eisen voldoet. Neem zeker twee weken de tijd om dit te bepalen, alleen dan weet je zeker of het een toegevoegde waarde is op je werkplek.

Eigen ontwerp

Ergonomique ontwikkelt de producten in eigen beheer en produceert alleen met de beste materialen. Dat garandeert de hoogste kwaliteit. Wij zijn dan ook trots op de vijf jaar garantie die geldt voor onze producten.

RSI-klachten

De meeste klachten die ontstaan door een verkeerde houding achter de computer kunnen opgelost worden met een ergonomisch hulpmiddel. Kijk eens op de lichamelijke klachtenpagina, hier staat veel informatie over de oplossingen die wij kunnen bieden. Natuurlijk kun je ook altijd direct contact met ons opnemen, wij kunnen meestal een goede oplossing op proef aanbieden zodat je zelf kunt uittesten of het product ook werkt.

Heeft u een vraag?

Onze ergonomie experts helpen u graag. Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.